Wie zijn wij?

✔ Een gecertificeerd, professioneel en vakbekwaam Hoveniers- en Groenvoorzienersbedrijf én Social Enterprise...

Onze core business is tuin- en landschapsvoorziening. Daarnaast leggen wij veel focus op sociaal maatschappelijke ontwikkeling. Certificaten zijn hierbij geen doel op zich, maar een bewijs dat wij als bedrijf, onafhankelijk getoetst, veilig en professioneel werken met een focus op kwaliteit.

Het VCA** certificaat, ISO 9001 en Groenkeur Groenvoorziening, zijn hiervan voorbeelden. Als Social Enterprise is PSO Trede 3 een belangrijke score. In onze visie komt duidelijk naar voren dat je verbinding moet leggen. Wij werken graag samen, omdat pas dan echte successen geboekt kunnen worden. Door middel van deze manier van denken en doen genereren wij verschillende meerwaarden. Voor onszelf, voor klanten en voor de maatschappij. 

Onze corebusiness is, op een sociaal maatschappelijke manier, het professioneel verzorgen van uw groene leefomgeving, wat zorgt voor een prachtig visitekaartje, een hogere arbeidsproductiviteit en een optimale leefbaarheid. Certificaten en keurmerken zijn hierbij belangrijk tools. Het zijn hulpstukken om te laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. We bewijzen hiermee dat we staan voor kwaliteit voor ons werk en ons personeel.

 

Samen met onze partners werken wij aan klein- en grootschalig groen en ontwikkelen daarbij werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Niet voor iedereen is het even gemakkelijk en vanzelfsprekend om aan het werk te komen, terwijl de meesten toch graag aan het werk willen. Wij geven mensen met talent een kans in de groene sector en hebben daarvoor leerlijnen ontwikkeld op basis van praktijkleren in bewust geselecteerde groenprojecten.

Kwaliteit leveren is ons eerste doel. Door onze vakkrachten nog verder te laten ontwikkelen met behulp van certificaten, diploma's en opleiding verbeteren wij continu. Zij worden gestimuleerd om zichzelf te trainen, zodat ze vakbekwaam blijven en met mensen met een beperking om kunnen gaan. Daarnaast maken we gebruik van de juiste machines en werken we met partners die onze visie delen. We luisteren, verbinden en ontzorgen en bieden hierdoor hetgeen aan wat u wenst. 

Wij werken samen met diverse Scholen & Zorgcentra, Gemeenten & Provincies, bedrijven in de Grond-, Wegen WaterbouwHoreca & Landgoederen en ook op Sport- & Recreatieparken.

 

partners Sociaal ondernemen contact successstories