Scholen & Zorgcentra

✔ Naar een toekomsbestendige arbeidsmatige dagbesteding...

Een zinvolle dagbesteding is een belangrijk aspect in het leven van iedereen, dus ook in het leven
van mensen met een beperking. Bij arbeidsmatige dagbesteding denken we in termen als zelfontplooiing, ontwikkeling, werknemerscompetenties, ontmoeten van anderen, gevoel van eigenwaarde, normalisatie en integratie.

GroenWerkXL heeft leerlijnen ontwikkeld waarbij verbinding ontstaat tussen de belangen van de cliënt, de zorgorganisatie en het beheer en onderhoud van de buitenruimte. Op deze manier invulling geven aan dagbesteding levert voor iedereen winst op en dat is een fantastische oplossing.

Diverse projecten bij zorginstellingen zijn hierdoor ontstaan. Bijvoorbeeld bij ‘s Heeren Loo in Apeldoorn, Pluryn in Beekbergen en De Twentse Zorgcentra in Losser. Vanuit deze samenwerkingen zijn al verschillende deelnemers doorgegroeid naar diverse reguliere (betaalde) functies.

Let's partner up!

Om alle mogelijkheden in beeld te krijgen kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, op uw locatie, via de telefoon, e-mail of u kunt natuurlijk even langs komen voor een gesprek. Wij zijn gedurende werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op onderstaand adres en telefoonnummer.

Geinteresseerd in onze samenwerkingen? Klik dan door naar de Succes Stories. Voor direct contact kunt u doorklikken naar het contactformulier.

partners Sociaal ondernemen contact successstories