Gemeenten & Provincies

‚úĒ Openbaar Groen & Social Return...

Een frisse en natuurlijke groene omgeving in de wijk en op het platteland zorgt voor een mooie leefomgeving. Maaien, schoffelen, vegen en snoeien zijn bijvoorbeeld een belangrijke dagelijkse bezigheid voor het ontwikkelen van een mooi leefbaar gebied. 

In Nederland streven we naar een samenleving waarin zoveel mogelijk mensen naar¬†vermogen een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De meeste mensen zijn in staat¬†om hier zelfstandig invulling aan te geven. Daarnaast is er ook een groep mensen die¬†ondersteuning nodig heeft om mee te kunnen doen aan het ‚Äėnormale‚Äô maatschappelijke¬†leven. Er zijn verschillende wetten die een stimulans zijn voor ondernemers om te zorgen¬†voor werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.¬†

Overheidsinstellingen zelf vinden het dus belangrijk om te kiezen voor een Social Enterprise en dat is slim. Sociaal ondernemen is namelijk duurzaam, financieel aantrekkelijk en maatschappelijk verantwoord.

Let's partner up!

Om alle mogelijkheden in beeld te krijgen kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, op uw locatie, via de telefoon, e-mail of u kunt natuurlijk even langs komen voor een gesprek. Wij zijn gedurende werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op onderstaand adres en telefoonnummer.

Geinteresseerd in onze samenwerkingen? Klik dan door naar de Succes Stories. Voor direct contact kunt u doorklikken naar het contactformulier.

partners Sociaal ondernemen contact successstories