Sport- & Recreatieparken

✔ Sportaccommodaties en recreatieparken maatschappelijk verantwoord onderhouden...

Elke sportvereniging moet presteren op veel manieren. Zowel sportief, sociaal als zakelijk. Tegenwoordig zijn veel sportverenigingen steeds slimmer aan het ondernemen. Allerlei trends maken het dat sportverenigingen creatiever en commercieler gaan denken. Zij doen dat met ons door het verbinden van deskundigheid, kwaliteit, continuïteit en sociaal ondernemen met als resultaat: 

GroenWerkXL kan op de velden bijvoorbeeld het volgende voor u betekenen:

Terrein op en om campings, chalets en vakantiewoningen zijn bij uitstek geschikt voor onze jongens. Zij kunnen hier fanatiek werken aan het onderhoud, het schoon houden en het optimaliseren van uw park. Ook met sportverenigingen werken wij op diverse manieren samen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bij een aantal sportverenigingen een sponsorafspraak. Zo helpen we elkaar en ontzorgen we.

Let's partner up!

Om alle mogelijkheden in beeld te krijgen kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, op uw locatie, via de telefoon, e-mail of u kunt natuurlijk even langs komen voor een gesprek. Wij zijn gedurende werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op onderstaand adres en telefoonnummer.

Geinteresseerd in onze samenwerkingen? Klik dan door naar de Succes Stories. Voor direct contact kunt u doorklikken naar het contactformulier.

partners Sociaal ondernemen contact successstories