Horeca & Landgoederen

✔ Sociaal & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Aandacht voor mensen. De maatschappij, veel ondernemers en ook horecabedrijven zijn daar steeds bewuster mee bezig. Verschillende trends op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen voor nieuwe kansen.

Verschillende bedrijven verbouwen in samenwerking bijvoorbeeld zelf oud-holllandse groenten en fruit in eigen moestuin. Juist op deze plekken is kiezen voor een samenwerking met een Social Enterprise namelijk een financieel aantrekkelijke en sociaal verantwoorde keuze.

Hoteltuinen, recreatieparken en landgoederen zijn prachtige voorbeelden waarin wij onderhoud in samenwerking mogelijk maken. Continuïteit en kwaliteit waarborgen wij met ons vakbekwaam personeel.

Let's partner up!

Om alle mogelijkheden in beeld te krijgen kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, op uw locatie, via de telefoon, e-mail of u kunt natuurlijk even langs komen voor een gesprek. Wij zijn gedurende werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op onderstaand adres en telefoonnummer.

Geinteresseerd in onze samenwerkingen? Klik dan door naar de Succes Stories. Voor direct contact kunt u doorklikken naar het contactformulier.

partners Sociaal ondernemen contact successstories