Grond-, Weg- & Waterbouw

✔ Samen iets bijzonders neerzetten...

Bij projecten met betrekking op Grond-, Weg- en Waterbouw en landschapsinrichting is er vaak speciale expertise vereist op het gebied van mensen en machines. Wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en hebben de benodigde kennis en machines in huis. Daarom zijn wij een goede partner op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw. GroenWerkXL verricht in samenwerking het werk voor u en daar krijgt u ook nog Social Return On Investment voor terug. 

De mogelijkheden met GroenWerkXL

GroenWerkXL werkt op verschillende manieren samen met gemeenten, zorginstellingen, projectontwikkelaars, aannemers en hoveniers. Als lokaal en regionaal werkend bedrijf hanteren wij een belangrijke sociaal maatschappelijke doelstelling. Wij zijn een inclusief organisatie. Naast onze vakbekwame professionals werken wij namelijk structureel en duurzaam met mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt.

Elke klant heeft verschillende eisen en wensen. Om er voor te zorgen dat uw plantsoen of park wordt aangelegd of wordt onderhouden is een perfecte samenwerking nodig. GroenWerkXL heeft expertise op het gebied van grote en kleine projecten en gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor u. Voor het uitbesteden van hovenierswerk, het uitvoeren van hovenierswerk en voor alle andere samenwerkingen bij (grootschalig) groen projecten kunnen wij partners worden met u.

Let's partner up!

Om alle mogelijkheden in beeld te krijgen kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, op uw locatie, via de telefoon, e-mail of u kunt natuurlijk even langs komen voor een gesprek. Wij zijn gedurende werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op onderstaand adres en telefoonnummer.

Geinteresseerd in onze samenwerkingen? Klik dan door naar de Succes Stories. Voor direct contact kunt u doorklikken naar het contactformulier.

partners Sociaal ondernemen contact successstories