Met wie werken wij?

✔ Ons motto: ‘Samen weten en kunnen we meer dan alleen’

Ons motto: “Samen weten en kunnen we meer dan alleen.” Met partners kun je namelijk beter, meer en andere doelen realiseren én je kunt opdrachtgevers meer bieden dan alleen je eigen expertise. GroenWerkXL werkt samen met diverse partners in vaste samenwerkingsverbanden. 

Samenwerken betekent voor ons dat wij, samen met onze partners succesvol over en weer doelen weten te bereiken. Door strategisch samen te werken hebben wij meer te bieden aan de maatschappij en onze opdrachtgevers dan wanneer wij alleen werken en uitsluitend onze eigen diensten aanbieden. 

Onze samenwerkingspartners werken samen met ons, omdat wij voldoen aan de aan de vakbekwame vereisten en vanwege een aantal verschillende maatschappelijke redenen. Voor bedrijven is het een mooi visitekaartje om mee te doen met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is het voor hoteliers bijvoorbeeld fantastisch om te laten zien dat je om mensen geeft wanneer je core business het verzorgen van mensen is. Andere bedrijven, zoals in de GWW kiezen ons, om een meerwaarde te generen bij het laten slagen van hun opdrachten. En zo is het voor andere bedrijven een mooie oplossing om werkzaamheden met behulp van dagbesteding of op een andere manier in te vullen. Voor iedereen bieden wij verschillende unieke nieuwe mogelijkheden.

Je ziet het steeds meer. Bewust invulling geven aan maatschappelijke meerwaarde.

Enkele voordelen van deze samenwerkingen zijn:

GroenWerkXL is voortdurend op zoek naar partners en samenwerkingsverbanden die leiden tot een win-win situatie. Hierbij denken wij aan sociale werkvoorzieningen, zorg organisaties, gemeenten, reïntegratiebedrijven, woningcorporaties, grootgroenvoorzieners, hoveniersbedrijven, facilitaire bedrijven en ZZP’ers.

Ook samenwerken? Neem gerust contact met ons op en bel 088 - 865 7 865. Wilt u meer lezen over onze samenwerkingen? Lees dan verhalen op de success stories pagina.   

partners Sociaal ondernemen contact successstories