Laatste nieuws

Downloads

 ✔ Inclusiviteitsrapportage 2016

GroenWerkXL is een inclusieve organisatie. Naast alle reguliere vakkrachten werken wij met medewerkers die, voordat ze bij ons kwamen, een afstand hadden tot de arbeidsmarkt. In deze rapportage, opgesteld door Regioplan en Start Foundation, is de inclusiviteit over het jaar 2016 gemeten. U kunt het rapport downloaden via onderstaande link:

Inclusiviteitsrapportage GroenWerkXL 2016

✔ Leveringsvoorwaarden

U kunt de leveringsvoorwaarden van GroenWerkXL downloaden via onderstaande links:

Leveringsvoorwaarden Zakelijke markt
Leveringsvoorwaarden Particulier

✔ WKA-gegevens (Wet Keten Aansprakelijkheid)

Deze wet bepaalt dat bedrijven (inleners) die personeel inhuren van detacheringbedrijven of onderaannemers, aansprakelijk zijn voor de loonheffingen die voor het ingehuurde personeel verschuldigd zijn, indien de uitlener verzuimt om deze te betalen. Het WKA risico is te beperken door de uitlener te vragen om verklaringen van betalingsgedrag van de belastingdienst.

Onze actuele WKA-gegevens kunt u hieronder downloaden door op de link te klikken:

Verklaring betalingsgedrag loonheffing  GroenWerkXL (versie 28-05-2018)
Uittreksel Kamer van Koophandel (versie 5-5-2017)

✔ G-rekening 

GroenWerkXL heeft een G-rekening. Inleners dienen een vooraf besproken deel van het loongerelateerde deel van de factuur rechtstreeks over te maken op deze geblokkeerde rekening.

Het G-rekeningnummer is NL 83 RABO 0991 286 278 ten name van GroenWerkXL.

Een kopie van onze G-rekeningovereenkomst kunt u hier downloaden. Ons Loonheffingsnummer is 823.176.745.L01

✔ Certificaten

Om de kwaliteit naar onze opdrachtgevers te kunnen aantonen zijn certificaten belangrijk, maar geen doel op zich. Wij werken permanent aan de optimalisatie van onze organisatie en het verbeteren van sociaal, milieuvriendelijk én veilig werken. Met onderstaande certificaten doet GroenWerkXL een kwaliteitsbelofte en sociaal maatschappelijke belofte naar haar opdrachtgevers, met als doel volledige klanttevredenheid!

partners Sociaal ondernemen contact successstories